Ћир
Domaćinstva

Imanje JandaLa

Komunalne službe ne odlaze u prirodu, molimo vas da vaše smeće ponesete sa sobom. Čuvamo i volimo našu zemlju! Saznaj više.

Imanje se prostire na površini od 1h i nalazi u vikend naselju Janda kod Krčedina, 8 km od autoputa. Udaljeno je 40-ak min vožnje od Novog Sada i oko 50-ak min od Beograda. Idealno je za sve one koji traže mir i privatnost.

Na imanju možete naći kuću za noćenje, bungalove, glamping šatore, višenamensku salu, saunu i hot tub, letnjikovac sa pogledom na Dunav i Krčedinsku adu, objekat sa kuhinjom i sobom za odmor i prostrano, uređeno dvorište. 

Namenjeno je za poslovne događaje, team building-e, seminare, konferencije, coaching-e, razne radionice, retreat-e… Pored toga pogodno je i za grupne aktivnosti, vežbe, treninge ili terapije (joga, meditacije, plesne radionice, sportske treninge ili druge seminare). 

Imanje je otvoreno i za odmor, turizam, ljubitelje prirode, ekologije, lova, ribolova, foto safarija, izleta, šetnji…

Imanje odjednom može da primi do tridest gostiju.

Na raspolaganju su im tri bungalova, svaki sa sopstvenim kupatilom, malom terasom i dvorištem. Bungalovi su dvokrevetni (bračni ili odvojeni kreveti). Ako postoji posebna želja u dva bungalova postoji mogućnost dodavanja trećeg ležaja.

Velika drvena kuća sa pet dvokrevetnih soba, na svakom spratu su sanitarije, u prizemlju tuš, kuhinja, zajednički dnevni prostor, terasa i veliko dvorište. Sve sobe su jednokrevetne ili dvokrevetne. U dve je moguće dodati i treći ležaj.

Višenamenska sala opremljena je svom potrebnom tehnikom, tuševima, sanitarijama, garderoberima, umivaonicima i sa dva odvojena ulaza. Može se koristiti za različite aktivnosti od manjih konferencija, seminara, radionica, predavanja, team building-a, pa sve do fizičkih aktivnosti i meditacija. Dimenzija sale je 10 x 15 m, visina plafona je 3 metra.

Letnjikovci su na lokacijama sa najlepšim pogledom na Dunav, kamenolom, Krčedinsku adu i magične zalaske sunca. Veći letnjikovac na dva sprata prečnika 5 m se može koristiti za grupne aktivnosti (razgovori, predavanja, radionice). Oba letnjikovca su u osnovi namenjeni opuštanju, uživanju i razgledanju raznolikih pejsaža.

Wellness kutak sa saunom sa zastakljenim prostorom za odmor, bajkoviti spoljašnji tuš i hot tub. Sauna se zagreva sa peći na drva, dakle sa prirodnom vatrom, što daje ritualu saune poseban osećaj. Ispred saune se nalazi veliki drveni đakuzi (hot tub) i peć za zagrevanje vode na drva.

Imanje JandaLa ima svoj vez i čamac u obližnjoj marini Stari Slankamen, kanue i nudi mogućnost skijanja na vodi i vožnje na gumama za vodu i mnogo drugog potrebno za potpuni doživljaj koje imanje nudi zajedno sa okolinom.

Objekat uključuje: WiFi, parking

Aktivnost: Proslave, Noćenje, Šetnje

Mesto: Krčedin

na mapi location

  • Lat: 45.172209
  • Long: 20.148950
  • Alt: 84 m

Komentari

Facebook

DISQUS