Ћир

Volonteri

Ko može biti volonter?

Svako! Dovoljno je da poštujete prirodu i ono što nam ona daje, nemojte je zagađivati i uništavati. Ako već ne bacate smeće, pokušajte da utičete na druge da to isto ne rade. Ako možete, sklonite ga, ponesite ga sa sobom, reciklirajte ga.

Kako možete nama da pomognete?

Podelite sa prijateljima i poznanicima ovu našu ideju, bilo na društvenim mrežama ili nekim drugim putem. Na taj način svi zajedno ćemo moći nešto lepo i korisno da uradimo za našu Frušku goru, za našu zemlju. Zauzvrat zaista možemo očekivati mnogo. Za početak, osećaj da smo učinili dobro delo. Priroda nam daje i priroda nam vraća, samo ponekad se ne obaziremo na to. Stoga udružimo snage i volju da je sačuvamo i vratimo joj poštovanje koje zaslužuje.

Želite da budete deo tima?

Ako ste uporna, vredna, samoinicijativna osoba i želite deo svog vremena da posvetite projektu koji širi pozitivnu energiju, uvek ste dobrodošli. Potrebne su nam vaše veštine, iskustvo, znanje. Pošaljite nam svoju biografiju na [email protected] ili link do vašeg Linkedin profila, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku odgovoriti.

Profili koji su nam potrebni:

  • Tekstopisci
  • Biolozi
  • Istoričari
  • Prevodioci (ako želite Fruškać na nekom drugom jeziku ili želite da pomognete u adaptaciji već postojećih prevoda)
  • Poznavaoci interneta i socijalnih mreža
  • Programeri
  • HR menadžeri

Ukoliko nema vašeg zanimanja na listi a posedujete određene veštine koje mogu da nam pomognu, slobodno se javite. Mi ćemo se već potruditi da vas uključimo u tim kako bismo zajedničkim snagama na odgovarajući način usmerili vaše ideje i interesovanja.

Mislite da nešto fali na fruskac.net?

Ukoliko imate sugestije u vezi sa verodostojnošću podataka u tekstovima o lokacijama, ili znate za još neka zanimljiva mesta koja bi trebalo uvrstiti na listu postojećih, pišite nam na email [email protected]. Sve vaše predloge vezane za funkcionalnost sajta, kao i dobre ideje koje možemo zajedno realizovati, šaljite na email [email protected].   

Vaš fruskac.net tim <3

Podeli

Komentari

Facebook

DISQUS