Ћир
Novosti

Pozivamo vas na Fruškaćev dapartman na Gradić Festu 2018

Next
Expand
News - Pozivamo vas na Fruškaćev dapartman na Gradić Festu 2018

Komunalne službe ne odlaze u prirodu, molimo vas da vaše smeće ponesete sa sobom. Čuvamo i volimo našu zemlju! Saznaj više.

Ostalo je svega dva dana do početka 18. izdanja Gradić festa i velike povorke krunisane spektaklom otvaranja. Za tri dana Gradić će da zablista, predstavi svoje novo fasade i otvori vrata velikom broju ljubitelja dobrog provoda.

Naš favorit su veliki carevi Wakidz, a vi svog pronađite među ostalim vrhunskim izvođačima, koji gostuju na brojnim festivalskim binama i budžacima Podgrađa. Za svaki slučaj prostudirajte satnicu, kao ne bi bili onaj lik što na festivalu besciljno tumara i gubi vreme.

Fruškać će i ove godine za vas pripremiti mnoga iznenađenja i degustaciju vrhunskih fruškogorskih proizvoda. Svratite do našeg deprtmana za hedonizam da se upoznamo i uživamo u vinima iz vinarija: „Tri Međe i Oblak”, „Komuna”, „Šijački” i „Belo brdo”, rakijama iz destilerije „Knežević”, kozjem siru „Gorski” i zdravim đakonijama iz „Biobelle”.

Za muziku i atmosferu zadužen je naš drugar Röttclef, a za kraj nam je preostalo da vas još jedno pozovemo da nam se pridružite od 30-01.09.2018. u podgrađu Petrovaradinske tvrđave da proslavimo punoletstvo festivala kako dolikuje. Čekamo vas u ulici Vladimira Nazora, od 20 č.

Vidimo se na Gradić festu!

Mesto: Petrovaradin

Komentari

Facebook

DISQUS