Ћир
Novosti

5 razloga zašto ćemo pamtiti Gradić fest 2018

Next
Expand
News - 5 razloga zašto ćemo pamtiti Gradić fest 2018

Komunalne službe ne odlaze u prirodu, molimo vas da vaše smeće ponesete sa sobom. Čuvamo i volimo našu zemlju! Saznaj više.

18. Gradić fest ze završio i nakon tri dana druženja, festivalske trke-frke i zajedničkih „odlazi kišo” misli, kada sve saberemo utisci su odlični! Bilo je svega, a najviše pozitivnih ljudi, dobre energije i nasmejanih lica koja smo sretali na svakom koraku.

Nakon svega sumiraćemo kako smo se proveli, dok su utisci još uvek sveži i dok se ne okrenemo ka nekom novom ludilu.

Nećemo vas previše smarati sa detaljima, ali moramo izdvojiti pet stvari zašto ćemo pamtiti Gradić fest 2018:

 

#1 Povorka i spektakl otvaranja

Kao i svi, i mi smo u Gradić krenuli s veselom povorkom. Đuskali smo i skakali uz ritmove Bandakadabre, Orquestra Criative i Sambanse. Kao što ste mogli primetiti na našim Live-ovima koji su se malo tresli.

Sve znamo, ali nismo mogli da odolimo. Ponela nas „pjesma”. 🙂

Ta povorka je baš specijalna priča, ona je ta koja pokrene ljude i ubaci ih u tu festivalsku atmosferu. Bez nje, to ne bi bio isti festival!

Priznajemo i mi smo danima iščekivali ceremoniju otvaranja, gde su u glavnoj ulozi bili David Moreno i njegova lepša polovina. U svoj toj frci nismo stigli ni da imamo očekivanja, ali kada je sve počelo, ostali smo bez teksta. Kao i svim ljudima oko nas pažnja je bila usmerena na dešavanja na nekih 7-8 metara visine, prateći gotovo sve bez daha.

Da ne dužimo, to je spektakl vredan otvaranja festivala i maestro, svaka ti čast!

 

#2 Fruškaćev departman za hedonizam

Ovo je bilo nešto što smo za vas spremili od srca. Pozvali smo naše fruškogorce, vinarije „Tri Međe i Oblak”, „Komunu”, „Belo Brdo” i „Šijački”, destileriju „Knežević”, kozji sir „Gorski” i „Biobellu”. Točili smo i šakom i kapom, družili se sa starim prijateljima i upoznali gomilu novih. 

Ne znamo tačno koliko je tu ljudi prošlo za ta tri dana, ali nam je delovalo da je većina držala vinsku čašu i uživala. Naša misija da bude veselo, pozitivno i da vas vidimo rumenih obraza je u potpunosti uspela!

 

#3 P R O S T O R

Ne znamo da li ste ispratili, ali Novi Sad je tokom festivala postao bogatiji za još jedan novi P R O S T O R za okupljanja kretivaca, gde će se od sada održavati razna kulturna dešavanja, manji koncerti, izložbe i drugi zanimljivi sadržaji koji je će nas privlačiti nazad u Gradić tokom cele godine, a ne samo tokom trajanja festivala.

 

#4 Bandakadabra i Jeboton

  • Poslednje veče ✔️
  • Punkt 2 ✔️
  • Bandakadabra ✔️
  • Jeboton ✔️
  • Neverovatna energija i ludilo ✔️
  • Smorila nas je kiša ✖️

Ko se uplašio kiše i nije došao, eee taj ne zna šta je propustio!

 

#5 Zatvaranje Sol Cineme - VIP projekcija

Poslednje veče festivala, u Sol Cinemu je ušla grupa od 7 sumnjivih individua. Zloupotrebili su gostoprimstvo domaćina i VIP projekciji dali potpuno novi smisao. 

Ono što se desi u Sol Cinemi ostaje samo u Sol Cinemi i na zvaničnom Instagram Live-u festivala! 😎

Vidimo se na Gradić festu 2019! 💚

Mesto: Petrovaradin

Komentari

Facebook

DISQUS