Tužbe za članove udruženja!
Ћир
Ekologija

Besplatno odnošenje i recikliranje otpada

Next
Expand
Ecology - Besplatno odnošenje i recikliranje otpada
Ecology - Besplatno odnošenje i recikliranje otpada

Komunalne službe ne odlaze u prirodu, molimo vas da vaše smeće ponesete sa sobom. Čuvamo i volimo našu zemlju! Saznaj više.

Svetla tačka našeg društva i ekologije je Udruženje građana Komšija iz Petrovaradina koje svojim predanim radom prikuplja reciklabilni otpad i čini našu zemlju boljim mestom za život.

Doći će na vašu adresu i besplatno preuzeti reciklabilni otpad koji dalje predaju ovlašćenim reciklerima. Ukoliko živite u manjim zajednicama ili selima, udružite se, prikupljajte otpad na jedno mesto kako bi olakšali Komšijama. Otpad možete odneti i lično na njihovu adresu. Pravnim licima izdaju i dokumentaciju o preuzimanju.

Šta sve prikupljaju? 

Sve vrste električnog, elektronskog, sijaličnog i baterijskog otpada, papirni, plastični, gumeni i metalni otpad.

Besplatno postavljanje kontejnera za ugostitelje!

Prikupljajte ambalažni otpad staklo i limenke, a Komšije će postaviti kontejner i redovno ga prazniti umesto vas. Za sada objekti koji mogu da traže postavljanje kontejnera moraju biti u mestima od Novog Sada do Banstola i od Novog Sada do Iriga. Nadamo se da će se u budućnosti proširiti delovanje.

Ako volite Srbiju i želite je čistu, budite odgovorni prema njoj, ne bacajte nego prikupljajte i reciklirajte! Za nas i za buduće generacije!

Udruženje građana Komšija
adresa: Preradovićeva 132 A, Petrovaradin
tel: 064 310 13 15 (Svetozar)

Njihove aktivnosti pratite na internet adresi: nebacajrecikliraj.blogspot.com 

Mesto: Petrovaradin

Komentari

Facebook

DISQUS