Ћир
Životinje

San koji nikada ne sme da umre

Komunalne službe ne odlaze u prirodu, molimo vas da vaše smeće ponesete sa sobom. Čuvamo i volimo našu zemlju! Saznaj više.

S jedinstvenom misijom da „informiše, angažuje i inspiriše publiku o važnosti zaštite globalnog biodiverziteta”, Filmski festival za očuvanje divljeg sveta (WCFF) organizuje interaktivne događaje sa posebnim fokusom na našu životnu sredinu. Na svom godišnjem festivalu, ova organizacija prikazuje moćne radove najboljih nezavisnih filmskih autora, a „Dream“ Zombie Studia je savršen i oštar primer za to.

U ovoj animaciji, životinje pevaju emocionalnu pesmu „Sanjala sam san“ (eng. I Dreamed a Dream) iz filma „Les Misérables“

Pogledajte video u kome srećan i bezbrižan život životinja u njihovim staništima ljudi prekidaju svojim zastrašujućim mešanjem. Kako video napreduje, a tragično po sve životinje aktere u njemu, njihov život se bespovratno menja, završeno srceparajućom porukom kada mladunac foke počne da peva: „Sada je život ubio san koji sam sanjao.“

Iako je napravljen 2016. godine, ovaj nagrađeni film je snažno odjeknuo, služeći svima nama kao podsetnik zašto je bitno da nikada ne dozvolimo da ovaj san umre!

Izvor: My Modern Mat

Tagovi: Video

Komentari

Facebook

DISQUS