Ћир
Novosti

Učestvuj u kreiranju bolje Fruške gore

Komunalne službe ne odlaze u prirodu, molimo vas da vaše smeće ponesete sa sobom. Čuvamo i volimo našu zemlju! Saznaj više.

Postani vlasnik radova sa 3House Lab umetničke rezidencije. 

Prošle godine smo pozvali umetnike i stvarali na Fruškoj gori oživljavali napuštene lokacije inspirisali se prirodom i tom prilikom napravili unikatne radove na prvoj 3House Lab umetničkoj rezidenciji. UG Fruškać vas poziva da kupite neke od umetničkih radova i da nam pomognete da zajedno sa drugarima realizujemo drugu po redu 3HL rezidenciju, koja se održava na Stražilovu od 25. maja, do 1. juna.

Cilj rezidencije je da kroz rad umetnika skrenemo pažnju na probleme sa kojima se Fruška gora, ali i prirodna okruženja u najširem smislu suočavaju - usled ljudske nepažnje, odsustva poštovanja za delikatni prirodni svet, kao i nerazmišljanje o posledicama našeg (ne)delovanja.

Voleli bi da za sobom ostavimo neko kapitalno delo koje bi postalo jedan od simbola Fruške gore. Donirajući udruženje možete postati vlasnici nekih od orginalnih dela ili repodukcija koji su se našli na nedavnoj izložbi održanoj u kreativnom centru PROSTOR  i pomoći realizaciju novih radova. U igri je i nova Fruškać majica.

Umetnici čije radove ćete biti u prilici da kupite su: Ivan Mesaroš, Bojana Stanković, Linnch, Nemanja Knežević, Neon, EKS graphics, Stefan Knežević, RageFreaks, Vanja Seferović i Weedzor.

Za dalje informacije o radovima i njihovu kupovinu popunite ovu formu.

Komentari

Facebook

DISQUS