Ћир
Novosti

Počinje 2. sezona „Uprirodise” dečjeg serijala

Next
Expand
News - Počinje 2. sezona „Uprirodise” dečjeg serijala

Komunalne službe ne odlaze u prirodu, molimo vas da vaše smeće ponesete sa sobom. Čuvamo i volimo našu zemlju! Saznaj više.

Dragi naši, imamo lepe vesti!

Nakon više nego uspešne 1. sezone, gde je svaka epizoda imala gledanost od preko pola miliona gledalaca, u subotu 28. aprila 2018. godine, u 12:30 časova, na prvom programu Radio-televizije Srbije, sa emitovanjem kreće dugo iščekivana 2. sezona „Uprirodise” serijala za najmlađe.

Ova serija, koja se prikazuje u okviru Naučno-obrazovanog programa školske redakcije, nastavlja dalje svoju misiju da kroz vršnjačku edukaciju promoviše prirodu i zaštitu životne sredine, ali i jedan potpuno drugačiji pristup životu.

I u novoj sezoni njihovi ciljevi ostaju isti. 

Fokus je i dalje na privlačenju pažnje najmlađih gledalaca, gde ih na zabavan i neuobičajen način usmeravaju ka prirodi, golicaju njihovu radoznalost i podstiču želju za znanjem. Serijal otkriva da nam je na dohvat ruke čitav jedan svet, koji je bačen u drugi plan savremenim tehnologijama i savremenim načinom života, koji najviše utiče upravo na najmlađe.

Saznajte šta sve Sunčica i njeno društvu Brzometlica Čistić, Zdravka Drena, Šumenka, Zvukoslava E. Medvedovića imaju novo da nas nauče.

Podsetite se prvog serijala na njihovom Youtub-e kanalu i uživajte u ovom nesvakidašnjem predstavljanju Fruške gore.

Uprirodimo se zajedno! ?

Tagovi: Deca

Komentari

Facebook

DISQUS