Ћир
Novosti

Nova mapa Fruške gore

Next
Expand
News - Nova mapa Fruške gore

Komunalne službe ne odlaze u prirodu, molimo vas da vaše smeće ponesete sa sobom. Čuvamo i volimo našu zemlju! Saznaj više.

Mnogi su nas pitali gde može da se pije fruškogorsko vino, jede domaća hrana i uživa u raznim aktivnostima na Fruškoj gori. Rešili smo da vam otkrijemo sve tajne!
 
Predstavljamo vam našu tajnu mapu Fruške gore koja će vas odvesti do predivnih skrivenih lokacija (štekova), objekata, jezera... Mapa otkiva i gde možete da prenoćite, vodi vas kroz zone zaštite, sadrži pešačke i biciklističke trekove. Super opcija na mapi je izbor aktivnosti koje nudi Fruška gora - na primer gde možete da iznajmite bajs, jašete konje ili pak uživate u degustacijama domaćih vina.
 
Istražujući Frušku goru poslednjih godina, naišli smo na sva ta super mesta i onda se rodila ideja da vam sve to predstavimo objedinjeno na jednom mestu. I što je najvažnije, sve smo lično obišli i uverili se da ono što se nalazi na mapi zaista zaslužuje da budu tu. Ovo je samo deo fruškogorske ponude koje smo uspeli da zabeležimo, zajedno ćemo uspeti još više.
 
Ukoliko i vi želite da se nađete na mapi javite nam se na email [email protected] i pošaljite nam što više informacija o vašem objektu ili usluzi koju nudite. Detaljno ćemo pogledati o čemu se radi, javiti vam se i posetiti vas kako bi se uverili u vašu ponudu. Važno je da znate da na našem sajtu nećemo predstavljati neregistrovane objekte, domaćinstva i usluge, objekte koji su zatvoreni za javnost i objekte koje smatramo da nisu zanimljivi za našu ciljnu grupu.
 
Kako Fruškać broji preko 20 000 poseta mesečno na sajtu i skoro 30 000 fanova na fejsbuku sigurni smo da će ovo biti iskra koja će unaprediti turističku ponudu Fruške gore i nadasve podići svest o najstarijem Nacionalnom parku.
 
Naše udruženje je nezavisno i neprofitno i želeli bi da tako ostane. Kako bi dalje nastavili da radimo punom parom potrebna nam je vaša podrška. Godišnja članarina za manja domaćinstva, vinarije i pružaoce usluga je 150 eura u dinarskoj protivvrednosti. Pisanje teksta, prevođenje na engleski i fotografisanje objekta ili usluge iznosi 50 eura u dinarskoj protivvrednosti. Ukoliko vam je članarina trošak svakako nam možete ponuditi za uzvrat neku od vaših usluga ili se obavezati da ćete učestvovati u našim dobrotvornim akcijama koje organizujemo u cilju zaštite i promocije Fruške gore.

Komentari

Facebook

DISQUS