Ћир
Novosti

Još dva dana do 41. Fruškogorskog maratona

Next
Expand
News - Još dva dana do 41. Fruškogorskog maratona

Komunalne službe ne odlaze u prirodu, molimo vas da vaše smeće ponesete sa sobom. Čuvamo i volimo našu zemlju! Saznaj više.

Ostalo je još dva dana do 41. Fruškogorskog maratona. Jednom spavamo i još jedna besana noć pred start dele nas do početka ove legendarne manifestacije.

U subotu 28.04. 2018. godine, vi i još 4,500 ostalih takmičara testiraćete svoje granice izdržljivosti, toleranciju na neprijatnost i veštine snalaženja u prirodi. 

Start za sve učesnike sa Sport prijavama (Ultra ekstremni maraton, Ultra maraton, Veliki istočni maraton, Veliki južni maraton, Veliki zapadni maraton, Srednji istočni maraton, Srednji južni maraton, Srednji zapadni maraton i Mali istočni ekstremni maraton) zakazan je za 08:55h, dok svi ostali takmičari (Fun prijave i Grupne prijave) startuju u 09:05h.

Za sve učesnike maratona organizovan je prevoz gradskim autobusom iz Novog Sada. Prvi polazak u subotu je zakazan za 06h. Mesta polaska su stajališta gradskog prevoza ispred Železničke stanice, na početku Mosta Slobode i u centru Sremske Kamenice.

Pogledajte kako još uvek možete da prijavite svoje učešće i na koji način i gde da preuzmete svoje startne pakete.

Proverite i vremensku prognozu na dan trke, kako bi potpuno spremni dočekali ovaj praznik zdravog načina života.

Vidimo se na 41. Fruškogorskom maratonu! ?

Mesto: Popovica

Komentari

Facebook

DISQUS