Ћир
Novosti

Fruškogorski koridor

Komunalne službe ne odlaze u prirodu, molimo vas da vaše smeće ponesete sa sobom. Čuvamo i volimo našu zemlju! Saznaj više.

Pogledajte video kako će izgledati deonica Fruškogorskog koridora od Rume, do ulaska u tunel koji će voditi kroz Frušku goru, u blizini Iriga.

Ovaj put biće rezervisan za brzi motorni saobraćaj, a prostire se u planinsko-ravničarskom delu na teritoriji Novog Sada i Rume u severnom delu Republike Srbije. Dužine je oko 34 kilometra i spajaće ova dva grada.

Polako se zahuktava priča oko realizacije ove velike saobraćajnice, spominju se rokovi, tenderi itd. Tom tematikom se nažalost nećemo baviti. ?

Pored toga što će skratiti vreme putovanja, rasteretiti saobraćaj preko Iriškog venca, značajno će smanjiti broj vozila koja svakodnevno prolaze preko planine, što je nama posebno drago. 

Ostaće nostalgija za krivinama do Iriga i onaj divan osećaj kada se zabodete iza nekog kamiona i put vam se iznenada produži za 20-ak minuta. Dobro, to nam baš neće nedostajati, ali ćemo se provozati barem nekad, u ime starih dana. ?

Vizuelizacija je urađena uz pomoć softverskih rešenja Plateia by CGS Labs i InfraWorks by Autodesk.

Tagovi: Video

Mesto: Irig

Komentari

Facebook

DISQUS