Ћир
Novosti

Dan pešačenja 2019. - Srbija hoda

Komunalne službe ne odlaze u prirodu, molimo vas da vaše smeće ponesete sa sobom. Čuvamo i volimo našu zemlju! Saznaj više.

14. septembra 2019. godine, u organizaciji planinarskog savez Srbije, održaće se najveća ovogodišnja planinarska akcija ,,Dan pešačenja 2019.” - SRBIJA HODA

Planinari iz cele Srbije pozivaju i staro i mlado da se priključe akciji u što većem broju, „pokrenu se” i „ hodaju”!

Nebitno da li ćeš prepešačiti 100 metara ili neku od staza na predviđenim lokacijama održavanja, bitno je da izađeš napolje i zajedno ostalim učesnicima pešačiš ulicama, parkovima, prirodom i planinama Srbije.

Ovu sportsko-rekreativnu manifestaciju, pod pokroviteljstvom Planinarskog saveza Srbije i uz podršku Ministarstva omladine i sporta, zajednički realizuje veliki broj planinarskih klubova u Srbiji s ciljem da podstaknu zdrave životne navike, ukažu na značaj kretanja za unapređenje zdravlja i radne sposobnosti, socijalizaciju i razvoj turističkih potencijala kroz uređenje i eksploataciju uređenih pešačkih puteva u Srbiji.

Pešačenjem se možemo baviti svi, uključujući i tebe što čitaš, zato organizuj ekipu i uživaj na svežem vazduhu uz druženje, stvaranje dobrih navika i nezaboravnih uspomena.

Ako živiš u Novom Sadu i okolini, a ne znaš gde bi mogao da izađeš u šetnju, pridruži se 3. Noćnom izazovu na Fruškoj gori i provedi nezaboravno subotnje veče u šumi.

Vidimo se na „Danu pešačenja 2019.“ - SRBIJA HODA!

Izvor: Planinarski savez Srbije

Komentari

Facebook

DISQUS