Ћир
Novosti

Afterparty 42. Fruškogorskog maratona u kulturnoj stanici Svilara

Next
Expand
News - Afterparty 42. Fruškogorskog maratona u kulturnoj stanici Svilara

Komunalne službe ne odlaze u prirodu, molimo vas da vaše smeće ponesete sa sobom. Čuvamo i volimo našu zemlju! Saznaj više.

Žurka kojom zvanično zatvaramo 42. Fruškogorski maraton biće održana u nedelju 05. maja 2019. od 14 časova, u kulturnoj stanici „Svilara“!

Pozivamo vas da dan nakon akcije na maratonskim stazama, kada se malo odmorite i osvežite, dođete da se družimo, uživamo i zajedno ispratimo ovogodišnje izdanje Fruškogorskog maratona.

Na platou ispred Svilare biće održana ceremonija dodele medalja pobednicima trka čija su fizička sprema i veštine snalaženja u prirodi najviše došle do izražaja, a pored toga biće vam predstavljeni i planovi za 43. Fruškogorski maraton.

Ideja je da se okupimo i uživamo u lepom danu, da iskoristimo to nedeljno popodne za druženje, sumiranje utisaka sa staza i žurku pod otvorenim nebom, u ambijent urbane oaze Svilare.

Kao što smo ranije već spomenuli, na ovogodišnjem maratonu prvi put recikliramo, a tu akciju nastavljamo i na samoj žurci, gde ćete plastičnu ambalažu moći da bacite u posebne vreće i tako doprinesete u podizanju svesti o očuvanju svoje životne sredine.

Volonteri će pozivnice za događaj deliti na dan maratona, zato okupi ekipu i prvo pravac u šumu na 42. Fruškogorski maraton, a onda sutradan svi zajedno na žurku.

Dakle:

Vidimo se afterparty-u 42. Fruškogorskog maratona!

Komentari

Facebook

DISQUS