Ћир
Novosti

Adventure Day - proleće u šumi

Next
Expand
News - Adventure Day - proleće u šumi

Komunalne službe ne odlaze u prirodu, molimo vas da vaše smeće ponesete sa sobom. Čuvamo i volimo našu zemlju! Saznaj više.

Pozdrav za naše male avanturiste,

Šuma se konačno probudila, ponovo procvetala i puna je života. Otvorila je poziv za nove avanture i pita se da li ste spremni za još jednu edukativnu šetnju, potragu za blagom i nezaboravno druženje?

Kamp „Zelena priča” još jednom poziva svu zainteresovanu decu uzrasta od 7-12 godina, da se pridruže interaktivnom učenju i istraživanju prirode koja nas okružuje. Kroz celu priču na engleskom i srpskom jeziku i zanimljive lekcije iz biologije, botanike, istorije i geografije vodiće vas četiri iskusna edukatora.

Dragi naši, krenite lagano da pakujete svoje rance i pripremate svoj radoznali um za subotu 21. aprila 2018, kada zajedno krećemo u još jednu akciju. Okupljanje je u 9h, kod Planinarskog doma „Dr. Radivoj simović” poznatiji kao „Penzioner” (okretnica autobusa broj 74), na Popovici.

Cela ekipa biće podeljena u četiri tima (vazduh, voda, vatra i zemlja) i imaće priliku da veštine stečene u ovoj potrazi primeni u rešavanju zanimljivih zagonetki i pronalaženju skrivenog blaga.

U 5km dugoj šetnji dobićete priliku da upoznate biljni i životinjski svet Fruške gore, otkrijete tajne koje je zima vešto čuvala pod svojim snežnim pokrivačem i naučite praktične veštine za snalaženje u prirodi.

Da pozitivna atmosfera i energija ne zafali dok istražujete u šumi, Biobella je za sve učesnike Adventure Day-a spremila zdravu užinu i neke nove ukuse. ?

Napomenućemo samo da su učionica u prirodi i ovakav vid neformalnog obrazovanja idealni za razvijanje kreativne, kritičke i ekološke svesti. 

Za kraj, svoje dete prijavite na vreme putem ovog formulara, pošto je broj mesta ograničen!

Za sve dodatne informacije, pišite na e-mail [email protected].

Vidimo se u šumi! ?

P.S. Ponesite svoj fotoaparat, da uhvatimo tu prolećnu magiju u šumi! 

Tagovi: Deca

Mesto: Popovica

Komentari

Facebook

DISQUS