Ћир
Novosti

36. godina šetamo sa PSD „Železničarom" na Fruškoj gori

Next
Expand
News - 36. godina šetamo sa PSD „Železničarom" na Fruškoj gori

Komunalne službe ne odlaze u prirodu, molimo vas da vaše smeće ponesete sa sobom. Čuvamo i volimo našu zemlju! Saznaj više.

PSD „Železničar” koji je svim generacijama poznat po organizaciji Fruškogorskog maratona, a od skoro i Jesenjeg maratona, Noćnog izazova i Fit šetnje za žene slavi jedan divan jubilej.

Ova ekipa za primer već 36 godina svoje sugrađane, a i sve ostale ljubitelje prirode vodi u šetnje na Fruškoj gori. Organizovano i potpuno besplatno iz vikenda u vikend, iz meseca u mesec i godinu za godinom upoznaju nas sa lepotama ove naše drage planine i podsećaju zašto je bitno da češće idemo u prirodu, vodimo aktivniji život i družimo se.

 

14. novembra, te davne 1982. godine, organizovali su svoju prvu šetnju i od tada nisu pravili pauzu. Ovu tradiciju nije prekinulo ni NATO bombardovanje, ni vremenske prilike, ni druge zemaljske ili vanzemaljske aktivnosti.

Tu tradiciju nastavljaju i u novembru 2018. godine, kada možete da im se pridružite u šetnjama sredom i nedeljom.

Pogledajte saopštenje u celosti i saznajte još poneku znaimljivost iz 36 godina duge tradicije.

Ekipa „Fruškaća” drugarima iz PSD „Železničara” čestita ovaj jubilej i želi im da zajedno i u budućnosti nastavimo sa podizanjem svesti o lepotama Fruške gore i načinima kako da je sačuvamo za generacije koje tek dolaze! 💚

Tagovi: Vikend sa porodicom

Mesto: Popovica

Komentari

Facebook

DISQUS