Ћир
Novosti

Podrži Fruškać

Next
Expand
News - Podrži Fruškać

Komunalne službe ne odlaze u prirodu, molimo vas da vaše smeće ponesete sa sobom. Čuvamo i volimo našu zemlju! Saznaj više.

Dragi ljubitelji Fruškać platforme, tokom gotovo dve godine našeg postojanja uradili smo mnogo cool stvari, ispunili po neko vaše srce i usput smo stigli i da porastemo. Porasli smo do tačke gde su volontiranje i hobi postali velika obaveza. Kako bi nastavili da punimo srca i obezbedili naš nesmetan rad, potrebna nam je vaša podrška kako bi zaposlili makar jednu osobu i pokrili svakodnevne troškove. 

Možda neki ne znaju, mi smo nezavisno udruženje građana, nemamo podršku države, institucija i ne prodajemo vino. ? 

Mali smo, snažni i spremni da istrajemo!

Naš minimalan godišnji budžet je preko 10,000€. Većina aktivnosti prijatelja platforme je volonterska, ali na svakodnevnom nivou potrebno je da makar jedna osoba bude zaposlena i vodi aktivnosti na društvenim mrežama i sajtu, kako bi ideja nastavila da raste i da se razvija.

Kako možete da nam pomognete?

Za početak donacijama! Kako bi vam za vašu nesebičnu pomoć dali nešto za uzvrat, pripremili smo i prigodne poklone! A možete se upisati i u listu donatora!

Za donacije veće od: 

  • 350 din - 4 bedža
  • 650 din - majica
  • 950 din - majica + 3 bedža po izboru + magnet za frižider
  • 1,250 din - majica + vinska čaša + magnet za frižider
  • 1,550 din -  majica + vinska čaša + 3 bedža po izboru + magnet za frižider
  • 3,000 din - kombo po dogovoru i postajete član udruženja te stičete određene beneficije
  • Za još veće donacije hvalaaa do no neba ?

Za sve donacije izvršene na teritoriji Novog Sada, vaše poklone dostaviće vam naši prijatelji iz Eko kurira.

Ukoliko se nalazite van Novog Sada, poklone ćemo vam poslati poštom, za šta ćete morati dodatno da platite i poštarinu. Potrebno je da nam ostavite vaše podatke putem ove forme, a zatim uplatite novac na naš tekući račun 160-429193-75 ili uplatite preko Paypal-a na donacije@fruskac.net. Možete nas podržati i preko Patreon-a i tu vas čeka iznaneđenje :)

A firme?

Ukoliko želite da nam donirate veće iznose, nismo alergični na njih. Za uzvrat ćemo vam poslati nešto kao znak zahvalnosti i okačiti vas na sajt u listu donatora. Smislićemo još po nešto zanimljivo za vas, pa vam javimo. ?

Pranje karme?! No, no!

Novac od firmi koje svojim delovanjem negativno utiču na društvo ili društvenu sredinu, nećemo primati! 

Veliki pozdrav, Fruškać tim.

Mesto: Novi Sad

Komentari

Facebook

DISQUS